Cecil & Michelle 20 April 2013

Ek wil dit net weer baie duidelik maak… Ek love love love my werk! Ek voel so geseénd elke keer wat ek agter by kamera inklim. Ek en Jaco is uit ons sokkies geseén met die span wat die Here vir ons bymekaar gemaak het. Daniel en Nadene, julle is goud werd!!!
Dan wil ek kom by Cecil en Michelle wat Saterdag by die Garden Route Game Lodge getrou het. Julle sal hulle onthou van hulle engagement shoot wat ek vroeér gedoen het. Die twee het nie ‘n bang haar op hulle vir ‘n kamera nie! Toe die son, wat heeldag agter die wolke weggekruip het, ons kom verras, het die twee ons laat ooooh en aaaah en ek kon die perfekte ‘goue foto’s’ kry, wat ek altyd so graag wil neem!
Baie dankie dat ek en Daniel en Nadene die spesiale dag saammet julle kon deel!
Baie liefde Michelle

Daniel - April 24, 2013 - 11:02 am

WOWIE Boss..!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*