Herman & Melanie trou!

Sjoe, ek het so hard gebid voor hierdie troue! Die weervoorspelling vir Albertinia vir die dag was 64mm reénval… Torrential rains! So julle kan imagine dat ek ‘n bietjie nervous was vir die een! Maar nadat Daniel, ons videograaf, my net weer herinner het dat dit my werk is om die dag vas te vang net soos dit gebeur, het ek besef dit sal alles uitwerk soos dit moet. En dit het! Die Here was weereens (net soos altyd) getrou en die reén het opgehou soos wat ons die dag begin shoot het tot nadat die laaste familie foto geneem is!
Herman en Melanie, julle twee is sulke lekker mense! Ons het dit gelove om saammet julle die dag te spandeer!
Geniet mekaar! Michelle


>> View more of these photos in the wedding gallery

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*